گلکسی S20 با تراشه اسنپدراگون 865 چقدر سریعتر می شود؟

توسط مجید سلیمی -
1351 0
گلکسی S20 با تراشه اسنپدراگون 865 چقدر سریعتر می شود؟

نشانه‌ها حاکی از آن است که گوشی پرچمدار سامسونگ که شایعه شده نام آن بجای گلکسی S11، گلکسی S20 خواهد بود، می‌تواند اولین گوشی‌ای باشد که ویژگی‌هایی مانند عکاسی، بازی، اتصال داده 5G و ناوبری نقشه‌های زنده را با استفاده از تراشه کوالکام اسنپدراگون 865 خود اجرا خواهد کرد. این بدان معناست که بیش از 35 درصد بهینگی انرژی و 25 درصد افزایش سرعت پردازش را خوهد داشت.

با در نظر گرفتن وضعیت گوشی‌های سامسونگ در سال 2019 از نظر سرعت در عملیات‌هایی که پردازش محور هستند، عکاسی و کارهای روزمره؛ اثرات تراشه جدید کوالکام بسیار چشمگیر خواهد بود. برای مثال تصور کنید تاکنون چند شات عکس را بدلیل کندی اجرا شدن دوربین گوشی از دست داده‌اید؟ تراشه اصلی گوشی تعیین کننده این است که شما در چه زمانی می‌توانید یک کار را انجام داده و به سراغ کار بعدی بروید. برای مثال، هرچه سریعتر بتوانید از یک صحنه عکاسی کنید، سریعتر خواهید توانست از لحظات بعدی عکاسی کرده و سریعتر سایر کارهایتان را انجام دهید.

بررسی گلکسی s20

یک پردازنده قوی‌تر همچنین قادر خواهد بود یک کار محاسباتی سنگین و پیچیده را در مدت زمان کمتری نسبت به یک پردازنده کند انجام دهد. از همین رو، کاربر قادر خواهد بود کارهایی را با گوشی خود انجام دهد که در سال گذشته قادر به انجام آن‌ها نبود. برای مثال ممکن است برای پردازش یک تصویر در حالت شب، 10 ثانیه منتظر بمانید که اگر این زمان به 5 ثانیه برسد، می‌توانید عکس‌های بیشتری را با گوشی خود بگیرید. این قابلیت، علاوه بر اینکه تجربه بهتری را برای عکاسی با گوشی فراهم می‌کند و می‌تواند تصاویر بیشتری را با دوربین خود ثبت کند، در هنگام پخش ویدیو یا بازی کردن هم تصویر شفافتر با جزئیات بیشتری را  ارایه می‌دهد.

اسنپدراگون 865


اسنپدراگون 865 دقیقاً چقدر سریعتر است؟

شرکت کوالکام ادعا می‌کند که پردازنده کوالکام 865 نسبت به پردازنده 855 این شرکت که در سال گذشته ارایه شد، بیش از 25 درصد سریعتر است. اما در حقیقت در طی بررسی‌هایی که بر روی این پردازنده‌ها انجام شده، در یکی از بنچمارک‌ها این عدد حتی به 77 درصد هم رسیده است.

آزمایشات بر روی دستگاه‌های مرجعی اجرا شد که کوالکام در اجلاس سالانه خود در ماه دسامبر به خبرنگاران اعلام کرده بود. این دستگاه‌های مرجع که حاوی اپلیکیشن‌های بنچمارک هستند، صرفاً برای تست ویژگی‌های مختلف استفاده می‌شوند و موبایل با برند خاصی نیستند که بتوان آن‌ها را از بازار خریداری کرد. این دستگاه‌ها حاوی اسنپدراگون 865، چندین دوربین و صفحه نمایش هستند.

البته از آنجا که عوامل مختلفی در تولید یک گوشی برای عرضه در بازار دخیل هستند، ممکن است بین نتایج آزمایشات و آنچه که در گوشی واقعی اتفاق می‌افتد فاصله وجود داشته باشد. بیاد داشته باشید که این بنچمارک ها (آزمون‌های محک) سعی می‌کنند یک سناریو در دنیای واقعی را در پیش بگیرند و نتایجی که ارایه می‌کنند نتایج دنیای واقعی نیست. بنابراین ممکن است تجربه شما هنگام پردازش یک عکس یا بازی کردن با گوشی، متفاوت از نتایج این آزمایشات باشد.

اسنپدراگون 865

پس با توجه به اینکه درصد بهبود عملکرد با استفاده از بنچمارک‌ها ممکن است با نتایج واقعی تفاوت داشته باشد، چرا باید به سراغ استفاده از بنچمارک برویم؟ دلیل این امر، این است که آن‌ها می‌توانند یک مبنای اولیه برای مقایسه بین پردازنده‌ها باشند تا بتوان دو پردازنده مختلف را با یکدیگر مقایسه نموده و با متغیرهای مختلف آن‌ها را بررسی کرده تا سازندگان تلفن همراه بتوانند بهترین و بهینه‌ترین تنظیمات را در یک گوشی استفاده کنند.

برای این تست، گوشی مرجع مجهز به اسنپدراگون 865 با گوشی وان پلاس 7T مقایسه شده که مجهز به تراشه اسنپدراگون 855 بوده و میزان حافظه رم آن هم از نوت10 پلاس بیشتر است. این کانفیگ، گوشی وان پلاس 7T را از نظر تئوری به سریعترین گوشی اندروید موجود در بازار تبدیل می‌کند.

از آنجا که کوالکام ادعا کرده که تراشه جدیدش از اسنپدراگون 855 سریعتر است (نه اسنپدراگون 855 پلاس)، نتایج ارایه شده، تفاوت چشمگیری را بین 865 و 855 پلاس نشان نمی‌دهند و حتی در یکی از تست‌ها؛ گوشی وان پلاس 7T با پردازنده 855 پلاس بهتر از 865 عمل کرده است.

در ادامه، نمرات حاصل از تست‌های بنچمارک‌های مختلف که عملکرد پردازنده، پردازنده گرافیکی و امثالهم را بررسی می‌کنند ارایه شده است:

بررسی گلکسی s20


این آزمایشات چه معنایی می‌دهند؟

اگر گوشی جدیدی را در سال 2020 خریداری کنید که از تراشه جدید کوالکام استفاده می‌کند، ممکن است هرگز این بنچمارک‌ها را بر روی آن بارگیری نکنید که مثلاً بخواهید کارایی آن را در هنگام یک بازی ویدیویی یا یک بارکاری سنگین بررسی کنید. این چیز بدی نیست.

محصولات هر برند، ویژگی‌های خاص خود را دارند که باعث می‌شود عملکرد آن‌ها نسبت به گوشی‌هایی که حتی از پردازنده مشابه استفاده می‌کنند، بهتر یا بدتر باشد. تنها نکته‌ای که مورد توجه است این است که تمام این گوشی‌ها باید بطور قابل توجهی بهتر و سریعتر از گوشی‌هایی باشند که از اسنپدراگون 855 استفاده می‌کنند. که این هم بدان معنا نیست که گوشی‌های سال 2019 گوشی‌های بدرد نخوری هستند، بلکه آن‌ها هنوز هم سریع بوده و می‌توانند یک جایگزین ارزان قیمت برای گوشی‌های سال 2020 باشند.

اما اگر از آن دسته افرادی هستید که همیشه به دنبال پیشرفت‌های جدید در تکنولوژی هستند، نتایج این بنچمارک‌ها حاکی از آن است که این پردازنده جدید، قابلیت پردازش سریعتر تصاویر و انجام کارهای محاسباتی، بدون تخلیه سریع باتری را دارا بوده و قادر خواهد بود از سرعت بسیار بالای 5G در هنگام اتصال به اینترنت بهره ببرد که درهای جدیدی را به روی گوشی‌های سال 2020 باز خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: بررسی هواوی میت 30 پرو: دوربین عالی؛ نرم افزار ضعیف


شما می‌توانید جدیدترین و جذابترین اخبار دنیای فناوری را در مامل مگ دنبال کنید.

منبع:

CNET

 

 


به این مطلب امتیاز دهید 2 رای


    مجید سلیمی
    مجید سلیمی

    تیم تحریریه مامل مگ

    نظرات کاربران
    نظر خود را برای ما ارسال کنید .

    جست جو

    پربازدیدترین ها

    تفاوت پردازنده ‌های اینتل core i5 و core i7

    پردازنده‌ های اینتل Core i5 و i7 هنوز هم جزء محبوبترین پردازنده‌ های بازار هستند. اما تفاوت بین آن‌ ها چیست؟ کدامیک برای استفاده شما مناسبتر خواهد بود؟