اولین شبکه موبایل 5G که از کارت گرافیک استفاده می‌کند توسط انویدیا و اریکسون معرفی شد

توسط مجید سلیمی -
1615 0
اولین شبکه موبایل 5G که از کارت گرافیک استفاده می‌کند توسط انویدیا و اریکسون معرفی شد

شرکت انویدیا (Nvidia)، پردازنده‌های گرافیکی و هوش مصنوعی را به شبکه 5G متصل می‌کند.

مدیرعامل شرکت انویدیا، آقای جنسن هوانگ در کنگره جهانی موبایل آمریکا در لس‌آنجلس، کالیفرنیا اعلام کرد که این شرکت در حال همکاری با شرکت‌های اریکسون (Ericsson) و ردهَت (Red Hat) است تا به اپراتورهای شبکه تلفن‌همراه برای تسریع در استقرار 5G و استفاده بهتر از پهنای باند شبکه برای اپلیکیشن‌هایی که سرعت شبکه برای آن‌ها مهم است (مانند بازی‌ها، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، خودروهای خودران) و اتصال خانه‌های هوشمند به شبکه 5G همکاری کند.

طبق توضیحات آقای جاستین بیتانا، مدیر یکی از بخش‌های انویدیا؛ این مشارکت‌ها قرار است برخی کاستی‌ها و مشکلات فعلی شبکه تلفن همراه را حل کند. برای مثال، شبکه‌های 4G فعلی به گونه‌ای پیکربندی شده‌اند تا در ساعات شلوغی شبکه، همه کاربران قادر باشند از طریق تلفن همراهشان بدون مشکل به اینترنت متصل شده و پیام صوتی ارسال کنند. اما هنگام انتهای شب‌ها در مراکز شلوغ شهر که اکثر کاربران شبکه را ترک می‌کنند، ظرفیت شبکه خالی مانده و تلف می‌شود و امکانات موجود، اجازه استفاده از این ظرفیت را در هنگام خالی بودن شبکه نمی‌دهند.

با راه‌اندازی شبکه 5G، شما قادر خواهید بود از پهنای باند 1000 برابری و تأخیر یک دهم در شبکه بهره ببرید. یکی از مزایای این استاندارد این خواهد بود که معماری جدیدی به نام «برش شبکه» را معرفی می‌کند. این معماری جدید این اجازه را می‌دهد تا بطور پویا از تمامی تجهیزات شبکه مانند دیتاسنترها توسط برج‌های مخابراتی مختلف، بطور مشترک استفاده شود.

آقای بویتانا ادامه داد:

آنچه آن‌ها می‌خواهند اجرا کنند این است که خدمات را برحسب تقاضا و مصرف داده مصرف کننده در هر لحظه از زمان بطور نرم‌افزاری مقیاس‌پذیر کنند.

اکنون شرکت Telcos می‌تواند با همکاری اریکسون، بسیاری از سرویس‌های نرم‌افزاری را از طریق زیرساخت‌های اشتراکی  و دسترسی به شبکه 5G اجرا کند. با استفاده از این امکانات سخت‌افزاری، اپراتورها می‌توانند بسیاری از خدمات را از طریق 5G ارایه دهند و نتایج بسیار خوبی از سرمایه‌گذاری خود بر روی شبکه را مشاهده کنند و از این طریق بتوانند طیف وسیعی از سرویس‌های جدید مانند واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، بازی‌های آنلاین و هوش مصنوعی را برای شرکت‌ها و سرمایه گذارانی که نمی‌خواهد خودشان سرورهای دارای کارت گرافیک داشته باشند، فراهم کنند.

این شرکت ادعا می‌کند؛ در آینده این شبکه‌های مجازی در زیرساخت‌های بیسیم به مصرف کننده نزدیکتر خواهند بود که این امر باعث ایجاد امکانات و زیرساختی مناسب برای دستیابی به خدمات هوش مصنوعی توسط کاربران خواهد بود.

انویدیا با استفاده از یک مدل پردازش زبان طبیعی؛ قدرت سرورهای دارای پردازنده گرافیکی (EGX) خودش را با سرورهای سنتی که مبتنی بر CPU بودند مقایسه کرده و مدعی است که یک رَک EGX توانی معادل حدود 60 برابر پردازنده Intel Xeon دو سوکتی دارد.

شبکه آنتنی SDK انویدیا امروزه هم برای تست توسعه دهندگان در دسترس است که بسته نرم‌افزاری آن شامل پردازش بهینه بسته‌های داده و مدل پردازشی خط لوله‌ای سیگنال است که می‌تواند از قدرت پردازنده گرافیکی بهره ببرد.

مشارکت انویدیا با اریکسون تجربه دسترسی به شبکه 5G با کارایی بالا، و دسترسی به هوش مصنوعی در یک بستر واحد را ارایه می‌دهد. هدف این است که شبکه‌های حامل را به یک سیستم نرم‌افزاری متصل کرده تا دستگاه‌های بیشتری به آن متصل شده و بتوانند نرم‌افزارهای مختلفی را بر روی آن‌ها از طریق شبکه 5G اجرا کنند. برای رسیدن به این هدف، شرکت ردهت هم با انویدیا همکاری خواهد کرد.


شما می‌توانید جدیدترین و جذابترین اخبار دنیای فناوری را در مامل مگ دنبال کنید.

منبع:

Digitaltrends

 

 


به این مطلب امتیاز دهید 1 رای


    مجید سلیمی
    مجید سلیمی

    تیم تحریریه مامل مگ

    نظرات کاربران
    نظر خود را برای ما ارسال کنید .

    جست جو

    پربازدیدترین ها

    تفاوت پردازنده ‌های اینتل core i5 و core i7

    پردازنده‌ های اینتل Core i5 و i7 هنوز هم جزء محبوبترین پردازنده‌ های بازار هستند. اما تفاوت بین آن‌ ها چیست؟ کدامیک برای استفاده شما مناسبتر خواهد بود؟