استفاده از چیپ هوش مصنوعی برای هوشمندتر کردن دوربین‌‎های عکاسی

توسط مجید سلیمی -
830 0
استفاده از چیپ هوش مصنوعی برای هوشمندتر کردن دوربین‌‎های عکاسی

در طی سال‌های گذشته، شرکت‌هایی مانند گوگل به هوش مصنوعی و یادگیری مایشن روی آوره‌اند و سعی کرده‌اند محدودیت‌های موجود آن‌ها را با سخت افزار موجود در دوربین‌های عکاسی حل کنند. اما اکنون شرکت سونی که بیش از نیمی از بازار در زمینه دوربین‌های عکاسی را در اختیار دارد، دوربین‌های جدید خود را به دو تراشه الکترونیکی هوش مصنوعی جدید مجهز می‌کند.

سونی می‌گوید این تراشه‌ها که IMX500 و IMX501 نام دارند و سنسورهایی 12.3 مگاپیکسلی هستند که برای برداشتن موانعی که در استفاده از هوش مصنوعی بر روی تصاویر دوربین‌ها وجود داشت، آمده‌‌اند. از آنجا که دوربین‌ها دارای یک تراشه داخلی برای این منظورهستند، این شرکت ژاپنی مدعی است سنسورهای جدید این شرکت نیاز به پردازنده‌های با کارایی بالا یا حافظه خارجی را از بین می‌برند و نتایج بسیار سریعتری را در مقایسه با دوربین‌هایی که نیاز دارند ابتدا داده‌ها را بر روی یک حافظه خارجی کپی کنند، دارا می‌باشند.

دوربین مجهز به هوش مصنوعی سونی

این جدیدترین سنسور‌های ساخت شرکت سونی، سیگنال‌های تصویر را بطور محلی بر روی یک تراشه نگهداری کرده و داده‌های استخراج شده از آن‌ها را تصویر می‌کنند. از آنجایی که اطلاعات یک تصویر هرگز به خودی خود ار سنسور خارج نمی‌شوند، سونی نوید یک تجربه امن‌تر را هم می‌دهد.

این شرکت می‌گوید:

"این تراشه‌ها اجازه گسترش و توسعه دوربین‌های مجهزبه هوش مصنوعی را می‌دهد و اجازه می‌دهد این دوربین‌ها در جاهای جدید و مختلفی مانند تجهیزات صنعتی مورد استفاده قرار بگیرند."

در حال حاضر چنین تکنولوژی‌ای را حتی در گوشی‌های همراه و دوربین‌های دستی نمی‌توانید بیابید و دوربین‌هایی مجهز به این سنسورها خواهند شد که فقط برای مقاصد تجاری مانند دوربین‌های نظارتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.


بیشتر بخوانید: برقراری ارتباط با دیگران از طریق واقعیت مجازی


منبع:

  Digitaltrends

 


به این مطلب امتیاز دهید 1 رای


    مجید سلیمی
    مجید سلیمی

    تیم تحریریه مامل مگ

    نظرات کاربران
    نظر خود را برای ما ارسال کنید .

    جست جو

    پربازدیدترین ها

    تفاوت پردازنده ‌های اینتل core i5 و core i7

    پردازنده‌ های اینتل Core i5 و i7 هنوز هم جزء محبوبترین پردازنده‌ های بازار هستند. اما تفاوت بین آن‌ ها چیست؟ کدامیک برای استفاده شما مناسبتر خواهد بود؟