بررسی نوکیا 8.3

توسط مجید سلیمی -
1625 0
بررسی نوکیا 8.3

بسیار قبلتر، زمانی نوکیا یکی از بهترین برندهای تلفن همراه بود که به داشتن دوربین‌های باکیفیت  در گوشی‌هایش مشهور بود. اما با گذشت زمان، سایر شرکت‌ها مانند هواوی، اپل و سامسونگ از امکانات و دوربین‌های فوق‌العاده رونمایی کرده و از نوکیا پیشی گرفتند.

اما اکنون شرکت نوکیا با معرفی گوشی جدید خود یعنی نوکیا 8.3 نشان داده که  این شرکت هنوز هم حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد. این شرکت در این گوشی گام‌های بزرگی در جهت افزایش کیفیت دوربین برداشته است و از حیث دوربین بهترین گوشی این شرکت شناخته می‌شود.

نکته مثبت دیگر درباره این گوشی قیمت آن است که به اندازه هم رده‌هایش گران نیست. این گوشی علاوه بر اینکه دارای تکنولوژی مورد نیاز در آینده است، تا چند سال دارای بروزرسانی نرم افزار هم خواهد بود.


طراحی

بررسی نوکیا 8.3

طراحی ظاهری نوکیا 8.3 هم شبیه به سایر گوشی‌های نوکیا است که دارای یک ماژول دوربین قرارگرفته در وسط، حاشیه باریک در زیر صفحه نمایش و رنگ‌هایی که الهام گرفته از ریشه‌های این شرکت در شمال اروپاست.

وزن این گوشی 220 گرم بوده، پهنای آن 8.9 میلیمتر و عرض آن 78.8 میلیمتر است. بنابراین کمی سنگین و حجیم‌تر از همرده‌هایی مانند آیفون11 یا وان‌پلاس8 است. سنسور اثرانگشت جانبی یک ایده خوب در بحث ارگونومی است، زیرا کاربر مجبور نیست برای رسیدن به سنسور، گوشی را در دست خود جابجا کند. از این گذشته، این سنسور بسیار دقیق بوده و پاسخگویی سریعی دارد.

درباره نکات منفی طراحی این گوشی هم باید گفت که لوگو نوکیا در حاشیه پایینی چندان جالب بنظر نمی‌رسد، همچنین دکمه مربوط به دستیار گوگل هم بسیار مزاحم است و گاهی اوقات ممکن است بصورت اتفاقی دکمه را لمس کنید. جنس براق و تخت پشت این گوشی هم باعث می‌شود براحتی بر روی سطوح سر بخورد. اگرچه این طراحی زیباست و جنس مواد بکار رفته در آن عالی هستند.


دوربین

بررسی نوکیا 8.3

آنچه که باید درباره این گوشی بدانید این است که دوربین آن یکی از بزرگترین نقاط قوت آن است و می‌توانستیم انتظار داشته باشیم چنین دوربینی در گوشی بسیار گران قیمت‌تری تعبیه شده باشد. این دوربین که نام PureView را هم با خود به یدک می‌کشد، برخلاف دوربین نوکیا 9، تقریباً در هر شرایطی عکس‌های خوبی می‌گیرد.

لنزهای دوربین نوکیا 8.3 شامل یک لنز اصلی 64 مگاپیکسلی، سنسور عریض 12 مگاپیکسلی و یک جفت سنسور 2 مگاپیکسلی بعنوان حسگر عمق و ماکرو است. اگرچه روی کاغذ شاید این اعداد چندان هم قوی نباشند، اما تصاویر شگفت‌انگیزند. عکس‌ها دارای رنگ‌های بسیار غنی بوده و جزئیات در آن‌ها کاملاً مشخص هستند. تصاویر بیش از حد اشباع نیستند و کاملاً اجازه می‌دهند تا عکس‌ها خودشان گویای همه چیز باشند.

بررسی نوکیا 8.3

بررسی نوکیا 8.3

بررسی نوکیا 8.3

بررسی نوکیا 8.3

بررسی نوکیا 8.3

دوربین این گوشی دارای حالت‌های عکاسی فوق عریض و حالت شب هم هست. بعلاوه تصاویر سلفی هم عالی هستند و نرم‌افزار دوربین هم به خوبی گوشه‌های عکس را تشخیص می‌دهد تا بسیار شفاف و خوب بنظر برسند.

از جنبه‌های منفی دوربین هم می‌توان به عدم وجود قابلیت زوم وعدم کارایی لنز ماکرو اشاره کرد. همچنین نرم‌افزار دوربین این گوشی کمی کند بوده و هنگامی که در حالت پرتره بوده و بخواهیم به حالت استاندارد برگردیم، در حالت پرتره گیر می‌کند.

حالت شب لنز آن هم عملکرد خوبی دارد، البته بشرطی که نور خیلی هم کم نباشد. در حالت شب جزئیات بسیار بیشتری نسبت به سایر گوشی‌ها مانند هواوی P20 پرو در عکس‌ها مشخص می‌شوند. در حالت فیلمبرداری هم ابزاری برای ویرایش وجود دارد که می‌توان فیلم را بطور دستی تنظیم کرده و جلوه‌های آنامورفیک قابل اضافه شدن به فیلم‌ها هستند.


نمایشگر

بررسی نوکیا 8.3

صفحه نمایش نوکیا 8.3 یک IPS LCD با سایز 6.81 اینچ است که نسبت تصویر در آن 20:9 است و تکنولوژی PureDisplay نوکیا هم در سمت جلو گوشی بکار رفته است. PureDisplay به این گوشی اجازه می‌دهد تا حالت HDR همیشه روشن بماند و روشنایی صفحه اتوماتیک شود، در عین حالیکه دقت رنگ‌ها و درخشندگی صفحه هم تقویت شده باشد. البته عملکرد روشنایی صفحه اتوماتیک در این گوشی چندان هم مطلوب نیست؛ بخصوص گاهی اوقات در نور آفتاب، نور صفحه را بقدری کم می‌کند که صفحه نمایش به سختی قابل رویت می‌شود.

تماشای ویدیو با این گوشی بسیار لذتبخش است، زیرا رنگ‌ها تقویت شده‌اند وPureDisplay هم کنتراست خوبی را بوجود می‌آورد. با وجود صفحه نمایش رنگارنگ و زیبا، صفحه نمایش این گوشی نرخ بروزرسانی (رفرش) کمی دارد. برای درک این موضوع، در صورت استفاده از یک گوشی با نرخ بروزرسانی بالاتر و مقایسه آن با نوکیا 8.3 متوجه خواهید شد که اسکرول کردن در نوکیا به نرمی انجام نمی‌گیرد. البته اگر گوشی قبلی شما نرخ تازه‌سازی تصویر کمتری داشته، از استفاده از این گوشی لذت هم خواهید برد. اما در کل، این ویژگی در بسیاری از پرچمداران وجود دارد و هر چه این نرخ بالاتر باشد، دیدن نمایشگر راحتتر شده و خستگی چشم هم کمتر خواهد شد که این گوشی از این حیث عقب مانده است.


عملکرد و نرم افزار

بررسی نوکیا 8.3

نوکیا 8.3 مجهز به پرازنده کوالکام اسنپدراگون 765G است و رم این گوشی هم 6 یا 8 گیگابایت و حافظه داخلی 64 یا 128 گیگابایت است (بسته به مدلی که خریداری می‌کنید). همچنین یک اسلات میکرو SD هم برای افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی تعبیه شده است.

نوکیا 8.3 از شبکه 5G هم پشتیبانی می‌کند و شبکه‌های مورد پشتیبانی آن بسیار بیشتر از اکثر گوشی‌های 5G موجود در بازار است. این گوشی از شبکه‌های NSA و SA نسل 5 اینترنت پشتیبانی می‌کند و پشتیبانی بسیار خوبی هم از نسل  4 دارد و کیفیت تماس‌های صوتی و تصویری از این طریق کاملاً مطلوب است. یک نکته منفی درباره این تماس‌ها این است که صدای تماس ویدیویی از یک حدی کمتر نمی‌شود و عملاً قطع کردن صدای آن تماس غیرممکن است.

در مقایسه با گوشی‌های همرده که از پردازنده مشابه استفاده می‌کنند، این گوشی عملکرد خوبی در بنچمارک‌ها ازخود نشان داده است. گیمینگ با این گوشی لذتبخش است و در هنگام بازی هیچ مشکلی از قبیل کندی یا داغ شدن بدنه گوشی را با آن نخواهید داشت.

بررسی نوکیا 8.3

یکی دیگر از مزایای نوکیا 8.3 مجهز بودن به اندروید One متعلق به گوگل است که باعث می‌شود در هنگام استفاده از این گوشی تجربه مشابه استفاده از گوشی‌های پیکسل متعلق به گوگل را داشته باشید. این رابط کاربری بسیار شسته رفته، منطقی و با طراحی پایدار است و در هنگام اجرای برنامه‌ها هم قابل اعتماد است. اگرچه با چند بهبود کوچک می‌توانستند عملکرد این رابط کاربری را بهبود بخشند، اما این رابط کاربری استفاده بدون استرس و راحتی را از گوشی موبایتان برایتان فراهم خواهد کرد.

نکته مثبت درباره این رابط کاربری و سیستم عامل این است که اندروید One در دو سال آینده هم بروزسانی‌هایی را خواهد داشت و بروزسانی‌های امنیتی آن هم تا 3 سال دیگر ادامه خواهند داشت. پس با خرید این گوشی نباید نگرانی از بابت بروزرسانی نرم‌افزار داشته باشید.


باتری و امنیت

بررسی نوکیا 8.3

سنسور اثرانگشت در دکمه پاورتعبیه شده و در کنار این گوشی قرار دارد که از نطر ارگونومی کاملاً راحت است و از نظر کارایی هم عملکردی دقیق و قابل اعتمادی دارد. این گوشی یک باتری 4500 میلی امپری دارد و در اولین استفاده‌ها و با استفاده‌های روزره که حجم کار هم نسبتاً بالا باشد، بیش از دو روز شارژدهی خواهد داشت. این گوشی یک شارژر 18 واتی دارد ولی از شارژ وایرلس پشتیبانی نمی‌کند.


جمع بندی

نوکیا 8.3 دارای دوربین عالی و باکیفیت است و قیمت مناسبی هم نسبت به همرده‌هایش دارد. عمر باتری آن کاملاً کافی است و نرم‌افزار بسیار خوب و راحتی دارد که باعث می‌شود براحتی از آن استفاده نمایید. علاوه بر این، از نسل 5 شبکه‌های اینترنت پشتیبانی می‌کند که نکته بسیار مثبتی است و ارزش خرید آن را دو چندان می‌کند.

 

بیشتر بخوانید: "بررسی سامسونگ گلکسی A21s"


به این مطلب امتیاز دهید 3 رای


    مجید سلیمی
    مجید سلیمی

    تیم تحریریه مامل مگ

    نظرات کاربران
    نظر خود را برای ما ارسال کنید .

    جست جو

    پربازدیدترین ها

    تفاوت پردازنده ‌های اینتل core i5 و core i7

    پردازنده‌ های اینتل Core i5 و i7 هنوز هم جزء محبوبترین پردازنده‌ های بازار هستند. اما تفاوت بین آن‌ ها چیست؟ کدامیک برای استفاده شما مناسبتر خواهد بود؟